Ne demek?

Wiki Article

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çallıkışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın ve ivedili hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu kol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna analog. 

Bu nedenle eğer binanız muhtevain yangın bapsı Adana, yangın bapsı Osmaniye kabilinden araştırma strüktüryorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalısınız.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun tütünın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı düzen otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı kabil.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile şanlı binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya dürüst açılmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan Yangın Merdiveni Kapısı binanın riayet etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page